Home Main

. . : TUDNIVALÓK : . .

A Szalézi Őszi Oratóriumi Napok időpontja: 2019. október 28-30.


A regisztráció október 19-én (szombaton) 10:00-kor indul.

Jelentkezési határidő: A létszám betöltéséig, de legkésőbb 2019. október 24-ig.

Beíratkozás helye: Szalézi Ifjúsági Oratórium
Szombathely, Táncsics Mihály utca 44.


Az őszi oratóriumnak konkrét részvételi költsége nincs, azonban támogatásokat, adományokat szívesen fogadunk. Egy gyermek három napi ellátását kb. 3000-5000 Ft fedezi, lehetőség szerint kérjük ennek az összegnek a megfizetését.
Az összeg magába foglalja a napi háromszori étkezést (tízórai, meleg ebéd és uzsonna), a programok, és az esetleges házon kívüli programjaink költségeit is.


Figyelem! A diétás étkeztetést (laktóz- gluténérzékeny étrend, stb.) csak a nyári táborban tudjuk megoldani, így kérjük azokat a szülőket, akiknek gyermekének speciális étrendre van szüksége, csomagoljanak gyermeküknek napi háromszori élelmet (hűtési lehetőséget tudunk biztosítani).


A táborozásban csak egészségileg táborozásra alkalmas gyermek vehet részt. Az egészségi alkalmasságot a tábor megkezdése előtt három napnál nem régebbi szülői igazolással kell megerősíteni, melyet a tábor kezdetének napján kell elhozni, aláírással hitelesíteni és leadni.


Beiratkozási és általános tudnivalók:

  • A táborkezdő napon kizárólag az előre regisztrált gyermekeket tudjuk fogadni.
  • A résztvevőket reggel 7 és 8 óra között fogadjuk, a táborhely területére udvarunk (egyetlen) személyi kertkapuján keresztül tudnak bejutni (Táncsics M. u. 44.). Korai munkába igyekvők igény szerint már 3/4 7-től hozhatják gyermeküket.
  • Fizetős programok esetében beiratkozáskor kérjük fizetni a hozzájárulási költséget, amelynek átvételéről nyugtát adunk. A táborhelyszínen az egész hétre vonatkozó infó- és témalapot adunk át a szülőknek/gondviselőknek, és az egészségügyi nyilatkozatot is itt kell kitöltve és hitelesítve átadni.
  • Kérjük a gyermekek gondviselőit, hogy a tábor adott napjaira az időjárásnak megfelelő öltözéket biztosítsanak gyermeküknek.
  • Mivel a tábor a közösség eleven és vidám megélését tűzi ki egyik céljául, mindig újra kifejezett kívánságunk az unaloműzőnek szánt és értékesebb műszaki cikkek mellőzése.
  • A tábor helyszíne legnagyobb részt rendházunk területe. Bár napközben alkalmi programokként előfordulnak más-más külső helyszínek is, a gyermekeket reggel intézményünkbe kell hozni és táborzárás után délután innen lehet elvinni őket.

  • Az animátorok és nevelők felelőssége nem terjed ki a rendház oratóriumi létesítményein kívül esedékes programok helyszínein túlra. Ha bármely oknál fogva a gyermeknek a program vége előtt el kell mennie, illetve bármi egyéb különleges igénye van (gyógyszer-ételérzékenység, allergia stb.), kérjük ezt - a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében - előre jelezni.

  • A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


. . : J E L E N T K E Z É S : . .

A táborozás feltétele az adatvédelmi tájékoztató elfogadása.


A következő szülői nyilatkozatot kérjük kitöltve leadni az adott hét hétfőjén regisztrációkor!
Figyelem! A nyilatkozatot csak akkor tudjuk elfogadni, ha a rajta szereplő dátum az adott hét regisztrációs napjával (hétfővel) megegyezik!